Welkomstborden

Rheden voor Oranje en Reklamat hebben gezamenlijk het beheer van de welkomstborden van Rheden Promotie in 2016 overgenomen. Toen dit is overgenomen was de staat van de borden slecht. Met behulp van een fotowedstrijd zijn er 4 nieuwe foto’s gekomen op de borden en is de rest ook opgeknapt.

Het doel van deze borden is om evenementen aan te kondigen in het dorp Rheden. Elke organisator die een evenement organiseert in en voor Rheden, kan na overleg met RvO en Reklamat, zijn evenement hierop aankondigen*.

Om jouw evenement op de borden te vermelden wordt een kleine vergoeding gevraagd. Deze vergoeding bedraagt €10,- excl. BTW per balk, per zijde en per bord. Van deze vergoeding wordt het materiaal bekostigd, de printkosten en het bestickeren van de borden.

Er staan 4 borden in Rheden bij de invalswegen, dit zijn:

  • Schietbergseweg
  • Arnhemsestraatweg ter hoogte van de Havelandseweg
  • Arnhemsestraatweg ter hoogte van de rotonde Oranjeweg
  • Oranjeweg ter hoogte van de A348

Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen met Danielle van Asperen van Oranjevereniging Rheden voor Oranje (mail) of Edwin Holtrigter van Reklamat (mail). Wij zullen dan contact met je opnemen.

*RvO en Reklamat behoudt zich het recht voor om aankondigingen te weigeren, indien zij niet voldoen aan de (maatschappelijke) criteria, of om, in geval van commerciële evenementen, een ander tarief toe te passen.