Koningsdag 2017 zit er weer op. Rheden voor Oranje kijkt terug op een geslaagd feest. Overal horen we leuke reacties om ons heen en daar zijn we heel erg blij mee. Zo’n evenement organiseren lukt ons natuurlijk niet alleen, daar hebben diverse partijen aan meegeholpen, die we bij dezen allemaal nog even graag willen bedanken voor hun bijdrage:

Zo zijn wij in Rheden gezegend met niet één doch met maar liefst twéé Italiaanse IJssalons: IJssalon Maarten Liet én IJsclusief. Wij hebben beide IJssalons bereid gevonden voor sponsoring van een IJsbol voor de kinderen die hun stempelkaart vol hadden. Over smaak valt te twisten, maar één ding is zeker: het lekkerste ijs komt uit Rheden!

IJssalon Maarten Liet , gevestigd aan de Veerweg 64-66 is al sinds 1951 een begrip in Rheden. De IJssalon kent een regionale aantrekkingskracht. Ook leveren zij aan diverse ziekenhuizen, hotels, cateringbedrijven en ijssalons door geheel Nederland! 
IJsclusief, Puur & (H)Eerlijk, sinds april 2015 gevestigd aan de Groenestraat 69. Vol met passie en met trots wordt er bij IJsclusief “echt” ambachtelijk Italiaans ijs bereid. Het gevoel van Italië, gewoon in Rheden.

Discotheek Big Noise
De hele dag verzorgden zij de muziek tijdens Koningsdag. Klasse jongens!
Internationaal Transportbedrijf Herman Jansen & Zonen.
Voor het beschikbaarstellen van de trailer en het mogen gebruiken van de vrachtwagen.
Brandweer Rheden
Voor het hijsen van de vlag!
March & Showband Rheden
Super bedankt dat zovelen van jullie op het laatste moment hun Koningsdag afspraken iets wilden aanpassen opdat (na afzegging van het RFC) tóch nog het Wilhelmus kon worden gespeeld tijdens het hijsen van de vlag.
SC Rheden
Voor het mogen lenen van hun tafels en banken.
Party Centrum Ons Huis
Mede organisator van Koningsdag 2017 en tevens gastheer voor Rheden voor Oranje. Fijn dat de kinderen binnen in de zaal konden zitten met de kleedjesmarkt. Bedankt Harry voor het gebruik van zaal en keuken!
Mauritiusschool
Voor het mogen gebruiken van de drinkbeker bakken!
Gemeente Rheden
Voor levering van dranghekken, vergunning e.d.

en verder nog…

Aannemersbedrijf Miggelenbrink voor het mogen gebruiken van hun dranghekken.
Bakkerij Ariese voor de broodjes en krentenbollen.
Alle vrijwilligers die geholpen met de opbouw, het afbreken en zij die op Koningsdag hebben geholpen bij de speeltoestellen en het afstempelen van de kaartjes.

En last but not least: alle kinderen die samen met hun ouders hebben genoten van Koningsdag.
Wij vonden het gezellig en zien jullie volgend jaar graag weer terug!