Koningsdag

27 april is het weer Koningsdag. Koningsdag is een dag voor iedereen, niet alleen voor Rheden voor Oranje. Daarom zijn wij bijzonder blij dat meerdere verenigingen, instanties en ondernemers samen met ons Koningsdag vieren en een substantiële bijdrage leveren aan de festiviteiten.

Koningsdag is daarom ook een dag waarop een (klein) dorp groot en groots kan zijn. In Rheden is dat zeker het geval.

Koningsdag wordt gehouden op het Mr. B. van Leeuwenplein. De activiteiten starten om 10:00 uur, de opening met de aubade is gepland om 12:00 uur met medewerking van de March & Showband Rheden en de Brandweer. Er zijn vele activiteiten zoals: springkussens, kleedjesmarkt en biathlonschieten. Meerdere Rhedense verenigingen zijn ook aanwezig met hun activiteiten.

Wil jij ook graag spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier want vol = vol.

Voor dit evenement zijn wij ook nog op zoek naar vrijwilligers die de activiteiten willen begeleiden.
Lijkt jou dit wat? Neem dan contact met ons op!

Dit jaar komt er ook een nieuwe attractie: Ringsteken te paard. Natuurlijk niet een echt paard, maar een “paard” op een rail. Een mooie manier om de oog-hand coördinatie te testen en te oefenen.

Wij gaan er geen competitie van maken, maar zou het niet leuk zijn om met een groep vrienden of vriendinnen onderling een kleine competitie te houden. Gewoon voor de lol, kijken wie dit het beste kan.

Misschien is wel leuk om met een groep vrienden of vriendinnen samen tegen een andere groep vrienden of vriendinnen te “strijden”.

Nogmaals, wij maken er geen competitie van, maar zo’n mooie attractie vraagt er bijna om dat jullie dat wel doen. Hoe dan ook, het belangrijkste blijft dat je er veilig van kunt genieten.

We zien jullie graag op Koningsdag.

 

Reacties zijn gesloten.