Koningsdag 2024, 27 april

Het is bijna zover! Op 27 april vieren we weer Koningsdag, een dag die niet alleen voor Rheden voor Oranje is, maar voor ons allemaal. Het is geweldig om te zien hoe ons dorp samenkomt om deze feestelijke dag te vieren. Dankzij de gulle bijdragen van lokale sponsoren kunnen we Koningsdag weer tot een succes maken.

Koningsdag is een prachtige gelegenheid om weer samen te komen, om onze banden te versterken en om samen te genieten. Dit is precies waar het nieuwe bestuur van RvO voor staat: samenwerking staat centraal, want samen kunnen we zoveel meer bereiken.

Op het Meester B. Van Leeuwenplein zullen de festiviteiten plaatsvinden. We verzamelen vanaf 9.30 uur en openen de dag om 10.00 uur met een feestelijke aubade, in samenwerking met March & Showband Rheden, het Rhedens Fanfare Corps en onze lokale Brandweer. Direct na de aubade start de kleedjesmarkt, die doorgaat tot 12.00 uur. Daarna zijn er verschillende spellen gepland voor de kinderen, waarbij ze natuurlijk wat lekkers kunnen verdienen. En terwijl het hele gezin geniet van gezelligheid en muziek, is er ook ruimte voor een hapje en een drankje.

Wil je graag deelnemen aan de kleedjesmarkt? Meld je dan nu aan via onze website www.rhedenvoororanje.nl. Maar wees er snel bij, want vol is vol!

We kijken er enorm naar uit om Koningsdag met jullie te vieren op het Meester B. Van Leeuwenplein. Tot dan!

Aanmelden kleedjesmarkt