Lampionnenoptocht

Op vrijdag 10 maart 2017 is er de jaarlijkse lampionnenoptocht.0013

We verzamelen ons op het plein bij de pomp (hoek Groenestraat/ Dorpsstraat) om ongeveer 19:00 uur en zullen om ongeveer 19:15 uur vertrekken.

De kinderen die op een kinderdagverblijf zitten en de basisschoolkinderen tot en met groep 4 krijgen een week van te voren een lampion op school van de Oranjevereniging.

De basisschool kinderen vanaf groep 5 ontvangen een week van te voren een bon voor een glowstick en kunnen deze inleveren bij de tent van de Oranjevereniging.

In de tent van de Oranjevereniging zijn ook voor de start lampions en glowsticks te koop.

Van 18:45 uur tot 19:15 speelt het Rhedens Fanfarecorps bij de start op het plein bij de pomp.

De optocht wordt muzikaal begeleid door: March en Showband Rheden, Mr. H.M. van der Zandt uit Velp en de Gelreband uit Dieren.

Na afloop is er warme chocolademelk met wat lekkers, dat gesponsord wordt door Coop Rheden en warm gemaakt wordt door Partycentrum “Ons Huis”.

De route van de optocht is: Start – Oranjeweg – Methorsterweg – Waardweg – Oranjeweg – Massenweg – Korenbloemstraat – Klaproosstraat – Worth Rhedenseweg – Mauritiusstraat – Europalaan – Esperantostraat – Massenweg – Arnhemseweg – Mr. B. van Leeuwenplein – Schoolweg – Groenestraat – einde pleintje bij de pomp (hoek Groenestraat/ Dorpsstraat).

 

 

Reageren is niet mogelijk